De do's en don'ts van bijpassende outfits voor kinderen in de zomer

Geplaatst op 01-03-2022

Bijpassende outfits voor kinderen

Voor de meeste ouders is het op zijn zachtst gezegd een ongemakkelijke ervaring om hun kinderen mee naar buiten te nemen.

Of het nu iets kleins is als vergeten een broek met ritsen te kopen of iets zo belangrijks als dat je kind er niet presentabel uitziet, je weet nooit precies met wat voor soort opmerkingen en kritiek je te maken krijgt als je op pad bent met je kinderen.

Een manier om een ​​deel van die kritiek te vermijden, is echter om ervoor te zorgen dat uw kinderen goed bij elkaar passen wanneer ze het huis verlaten.

DO coördineer badpakken


Als je meer dan één badpak hebt, of als je kind een apart pak heeft alleen voor zwemlessen, stem zijn of haar zwemkleding dan af op de andere kleding die hij of zij die dag zal dragen.

Strandoutfit

Een strandoutfit ziet er veel aantrekkelijker uit wanneer deze wordt gedragen met een bijpassende teenslipper, korte broek, hoed en zonnebril.

Dit kan zelfs van toepassing zijn op schoenen; coördineer de sneakercollectie van uw kind met hun outfits als ze meer dan één paar hebben.

DOE vrijetijdskleding coördineren


Of het nu gaat om speelafspraakjes of gewoon om boodschappen te doen, het coördineren van casual outfits is een geweldige manier om kledingproblemen te voorkomen.

Gecoördineerde outfits

Gecoördineerde outfits helpen kinderen zich te concentreren op gezelligheid, in plaats van zich zorgen te maken over wat ze dragen.

Combineer geen formele kleding met vrijetijdskleding


Het is misschien moeilijk te geloven, maar het schooluniform van uw kind hoeft er niet saai uit te zien.

Schoolkleding

Door zijn of haar schoolkleding te matchen met meer casual kleding, zal het er zelfs minder uitzien als een uniform - en meer als een geheel nieuwe outfit!

Bijpassende kinderkleding

Het is gemakkelijk genoeg om patronen te vinden op blouses, broeken, schoenen of rokken die goed bij alles passen, van overhemden met lange mouwen tot t-shirts.

Sneakers jongens


Als je je kinderen voor een leuke dag in hun sneakers kleedt, zijn hier enkele mode-adviezen om te voorkomen dat ze eruitzien als slordige slobkousen: Combineer sneakers jongens met een korte broek of broek die boven of onder de enkels van je zoon valt.

Seizoensgebonden

Mix GEEN seizoensgebonden ongepaste kleding


Hoewel het misschien een no-brainer lijkt, kan het een ongemakkelijk gevoel geven als je je kind een outfit aandoet die zowel winter- als zomerkleren heeft, wat zich vertaalt in ongelukkig.

Outfitkeuze

Ze voelen zich niet alleen ongemakkelijk bij hun outfitkeuze, maar ze vinden het ook ongemakkelijk om buiten te zijn als ze zich niet goed voelen over zichzelf.

Zomermaanden

Wanneer je tijdens deze zomermaanden outfits sneakers jongens plant, probeer het dan bij één seizoen per keer te houden - dit zal je kind blij maken.